Uzaktan Eğitim Programı

SİYAH KUŞAK UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI

Türkiye’de bir Ninja eğitmeni yoktu zamanımda. Tek yol kendi kendime öğrenmekti. Bulabildiğim her fırsatı değerlendirdim. En çok yabancı eğitmenlerin videoları ile ilerledim. Japonya’ya gittiğimde çok çekiniyordum ‘’acaba videolar ile yaptığım eğitim yetersiz kalır mı?’’ diye ancak çok başarılı olduğumu gördüm. O sene 2 seviye birden ilerleme gerçekleştirdim, rüya gibiydi. Tabii ki benim çocukluktan kendimi hazırlamam ve bu sanata olan aşkım da çok etkili olmuştu.

Eğer ben başarabildi isem sizler neden hayalleriniz için harekete geçmiyorsunuz?

Bu program özellikle İstanbul dışında olup İstanbul’daki Dojomuzda bizlerle devamlı çalışamayacak olan Bujinkan öğrencileri için tasarlandı.

Bu program ile Ninja ve Samuray’ın kullandığı düşme, zıplama, yuvarlanma, vuruş, boğma, kırma, tekmeleme, kaçış, kurtulma, kilitleme tekniklerinin tüm temellerini ve Katana, Bo, Şuriken, Tanto, Hanbo, Kyoketsu Şoge, Kusari Fundo gibi silahların temel kullanım tekniklerini öğrenebileceksiniz. Kısaca Siyah Kuşak olmak için gereken tüm teknikleri öğreneceksiniz.

Size USB Flash bellek içinde toplam 436 dakikalık 12 ders videosu göndereceğiz. Bu belleğin içinde size yol gösterecek eğitim kılavuzunuz da bulunacak. Siyah kuşağa kadar olan tüm temel teknikler 3 farklı açıdan kameralar ile çekildi. Bu teknikleri yavaş yavaş anlatıyorum. Sonra da hızlı ve doğal uygulamalarını da gösteriyorum. Size kalan dikkatlice izlemek ve gösterdiğim, söylediğim her şeyi harfi harfine yapmak, bu çok önemli.  Eğer sizinle birlikte çalışacak bir arkadaşınız olur ise daha kolay ilerleyebilirsiniz. Bu ikili programa BUYU (aşağıda değinilecek)  programı diyoruz. Hem daha iyi bir ilerleme sağlanıyor hem de daha ekonomik.

Fazla bir teçhizata gerek te yok. Size isterseniz Bujinkan eğitim giysisini, Boken (Ahşap kılıç ve kını) takımını ücreti karşılığında gönderebiliriz. Geri kalan aletleri kendi imkânlarınız ile kolayca yapabilirsiniz. Yüksek maliyet gerektiren hiçbir şey olmayacaktır.

Tek istediğimiz istekli bir şekilde düzenli olarak çalışmanız. Çok çalışmaya değil, düzenli çalışmaya ihtiyaç vardır.

Nasıl test edileceksiniz?

4 üncü Kyu seviyesine kadar olan tüm seviyeler için video kayıtlarınız yeterli olacaktır. Tüm bu işlemler sırasında sizlerle bağlantıda olacağız ve düzeltmeniz gerekenleri size anlatacağız. Yani devamlı yanınızda olacağız. Size, görmeyi istediğimiz teknikleri yazacağız ve yapmanızı isteyeceğiz.

4.Kyu’dan itibaren ileri seviye öğrencisi olacağınızdan sınavlar için İstanbul’a gelmeniz gerekecek. Bu sizin için çok önemli, hem yüz yüze tanışmış olacağız hem de Dojo’da ücretsiz derse girip bu ortamı bizzat yaşayacaksınız. Bu tecrübe önemlidir.

Seviye sınavında başarılı olmanız durumunda o seviyeye ait Kyu Sertifikanızı göndereceğiz. Her sertifika için 750 TL lik bir ücret söz konusudur. İlk seviyeniz ile beraber size Bujinkan armasını da göndereceğiz çünkü ilk seviye (9.Kyu)  ile beraber Dojomuzun bir öğrencisi kabul edileceksiniz.

Siyah Kuşak Uzaktan Eğitim Programının Maliyeti

436 dakikalık 12 Ders ve çalışma kılavuzunu içerir.  Adresinize USB flash bellek olarak yollanır.

15000 TL

BUYU Programı

Eğer sizinle birlikte çalışabilecek bir veya daha fazla arkadaş bulabilir iseniz çok daha iyi ilerleme sağlayabilirsiniz. Hem de ekonomik olarak daha rahatlarsınız. BUYU programında her iki veya daha fazla öğrenci birlikte çalışır ve birlikte sınava girebilirler.

BUYU programı ücreti kişi başı 10000 TL dir.

 

UEP ile ilgili tüm sorularınızı bize danışabilirsiniz.

BUJİNKAN TÜRKİYE DOJOMUZDA FAAL ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

Tek video için 500 TL, tümü için 4000 TL.